RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş este nemulţumit: „În ultimele două deplasări am pierdut patru puncte”

/ 14 noiembrie 2010

Egalul obţinut în deplasare în faţa celor de la Universitatea Cluj nu l-a mulţumit pe antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş considerând că echipa gorjeană merita mai mult de un punct.

Grigoraş a declarat la finalul meciului de la Alba Iulia că echipa sa ar fi trebuit să aibă după meciurile cu Rapid şi U Cluj încă patru puncte: „Sunt puţin dezamăgit, sincer, pentru că în ultimele două deplasări am pierdut patru puncte. Un singur punct din această deplasare nu ştiu dacă ne ajută foarte mult, cert este că în ultimele două deplasări am pierdut patru puncte şi lucrul acesta s-ar putea să afecteze viitorul echipei Pandurii. Dacă la Rapid au fost alte cauze astăzi am ratat o şansă de a câştiga trei puncte, am ratat un penalti la 1-1, am avut o bară la 1-0, dar, din păcate, fotbalul se joacă pe goluri şi nu am reuşit mai mult de un punct”, a concluzionat antrenorul Pandurilor. Acesta a mai declarat că a observat la jucătorii săi o cădere fizică în finalul meciului, asta în ciuda faptului că Pandurii au dominat şi ultimele minute ale întâlnirii de la Alba Iulia: „Singurul lucru pozitiv este că nu am pierdut de trei jocuri. Nu ştiu dacă jocul a fost strălucit, poate a fost mai slab, avem şi circumstanţe pentru că toată săptămâna ne-am antrenat pe un teren foarte greu la Târgu Jiu. Echipa nu a avut prospeţime suficientă, dar chiar şi aşa cele mai mari ocazii ne-au aparţinut. Cred că nu este ocazie mai mare decât penalti şi când ratezi în minutul 77 e şi mai dureros”, a mai spus Grigoraş, care a obţinut la Pandurii opt puncte în cinci etape, în trei dintre acestea echipa evoluând în deplasare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.