RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă: “Normal a fi să câştigăm jocul de la Satu Mare”

/ 12 noiembrie 2010

Echipa de handbal a Energiei a avut parte de evoluţii contradictorii în acest debut de sezon, însă rezultatele sunt în graficul stabilit de conducere. Problemele din etapa trecută de campionat, când Energia a fost condusă la pauză pe teren propriu de Poli Timişoara, au fost trecute la capitolul celor trecute, acum atenţia fiind îndreptată spre partida pe care elevii lui Vasile Stângă la Satu Mare.

Tehnicianul echipei gorjene a declarat că adversarul este unul net inferior din punct de vedere valoric la nivelul lotului, însă Vasile Stângă nu uită că CSM Satu Mare a reuşit să învingă în mod surprinzător pe Municipal Dedeman Bacău: „Nu e chiar aşa de uşor la Satu Mare, va fi un meci foarte greu. Echipa din Satu Mare a produs dealtfel şi o surpriză, a bătut la 7 goluri diferenţă Bacăul, deci este o formaţie de luat în seamă. Iar orice meci pentru noi în deplasare este foarte greu. Presiunea mai mare este pe noi, nu pe cei de la Satu Mare, obiectivul lor este să scape de retrogradare, pe când al noi este cu totul altul. Şi recunosc că nici echipa mea nu este într-o formă sportivă foarte bună… Dar eu sper ca băieţii să înţeleagă că diferenţa de valoare dintre cele două echipe este foarte mare şi este în favoarea noastră. Deci normal a fi să câştigăm acest joc”, a declarat antrenorul principal al Energiei.

Meciul dintre CSM Satu Mare şi Energia Pandurii Târgu Jiu se va disputa sâmbătă în Sala LPS, cu începere de la ora 11:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.