RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Meciul de la Oradea este un adevărat test pentru echipă”

/ 12 noiembrie 2010

Chiar dacă au existat şi sincope, prima parte a turului de campionat poate fi considerată una bună pentru Energia Rovinari, care speră ca partida de sâmbătă din deplasare cu CSM Oradea să fie o confirmare a evoluţiilor bune din acest sezon.

Slobodan Nikolic consideră meciul cu CSM Oradea drept un adevărat exament de maturitate pentru echipa gorjeană, care are nevoie de încă un rezultat pozitiv înaintea partidelor dificile de pe teren propriu cu CSU Asesoft Ploieşti şi BC Mureş Târgu Mureş: „Va fi probabil cel mai dificil meci din acest sezon, dar şi cu o miză foarte mare. Noi trecem printr-o formă foarte bună şi dacă ar fi să ne fi programat acest meci, acum ar fi timpul să-l jucăm. Din punctul meu de vedere cred că este şi un adevărat test pentru echipă, ne aflăm în plină formă şi întâlnim un adversar foarte bun. Vrem să facem un joc bun pentru că după aceea ne aşteaptă alte partide la fel de importante acasă, cu Asesoft şi cu Tg-Mureş”, a declarat tehnicianul plav al Energiei. Acesta mai spune că victoria nu le poate scăpa jucătorilor Energiei dacă vor repeta jocul bun prestat în faţa celor de la SCM U Craiova: „ Fără îndoială, mă aştept să fie un joc echilibrat. Dacă vom juca cel puţin la fel de bine cum am făcut-o în ultimul meci, mai ales cu aceea apărare exactă şi agresivă, teoretic nu avem cum să pierdem la Oradea. Cred că va fi o partidă deschisă oricărui rezultat. Va depinde mult şi cum vom începe jocul, trebuie să ne ridicăm la nivelul lor încă din sfertul I pentru că de data asta nu mai jucăm acasă”, a precizat Nikolic.

Atuul Energiei în acest campionat pare a fi cuplul american Darby-Troupe, unul considerat de antrenorul Slobodan Nikolic drept foarte constant, tehnicianul echipei gorjene menţionând însă că pe lângă cei doi americani echipa mai are o serie de baschetbalişti valoroşi care trebuie să-şi ajute echipa: „Americanii Troupe şi Darby au fost probabil cei mai constanţi jucători ai echipei. Mă bucură lucrul ăsta, sper să demonstreze şi la Oradea o continuitate a evoluţiei lor. Oricum, baschetul se joacă în cinci, deşi mă aştept ca şi ceilalţi jucători importanţi din echipă să joace la fel de bine”, a mai spus Slobodan Nikolic.

Partida dintre CSM Oradea şi Energia Rovinari se va disputa sâmbătă la Oradea, în Sala „Antonio Alexe”, cu începere de la ora 18:00, şi va vi transmisă în direct de TVR 3.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • joe spune:

    Cuplul american Darby-Troupe,poate fi depasit in orice moment de cuplul…Bigus-STROESCU („antrenorul” secund este fenomenal !!!!!!!)HAI ENERGIA !

    • .....x spune:

      Inteleg ca ai tu unele probleme, dar cu Bigus ce ai, mama? El isi face treaba mult mai bine ca Stroe 🙂

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.