RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş se teme de euforia de după ultimele rezultate ale Pandurilor

/ 12 noiembrie 2010

Faptul că Pandurii au evoluat foarte bine în meciul cu Rapid, încheiat la egalitate în Giuleşti, dar care putea fi câştigat dacă arbitrii n-ar fi anulat două goluri ale gorjenilor şi nu le-ar fi refuzat un penalti, şi au obţinut un rezultat foarte bun în compania celor de la FCM Târgu Mureş ar putea afecta în mod negativ evoluţia viitoare a echipei lui Petre Grigoraş, spune chiar antrenorul echipei târgujiene.

Grigoraş spune că jucătorii săi ar trebui să uite aceste meciuri şi să se concentreze doar la cele care vor urma: „Euforia şi bucuria prea mare a oamenilor pe care i-am întâlnit pe stradă şi a suporterilor, mi-e teamă să nu-i afecteze pe jucători să nu creadă că dacă am făcut un meci bun cu Rapid şi Târgu Mureş suntem salvaţi. Nu ne gândim la nu ştiu ce loc în clasament, este greşit şi sper ca jucătorii să înţeleagă că dacă ne vom lua după ce se spune pe stradă şi nu vom ţine seama de joc vom avea mari probleme în viitor”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Acesta a mai spus că echipa este obligată să meargă în acelaşi ritm până la ultimul meci pe care-l va disputa în acest an pentru a intra în pauza de iarnă de pe o poziţie cât mai bună: “Eu sper ca ei să reziste la ritmul acesta impus cel puţin până în iarnă. Trebuie să scoatem cât mai multe puncte şi să fim agăţaţi acolo în clasament şi să nu ne depărtăm prea mult de locurile care ne dau linişte”, a comentat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.