RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş îi menajează pe Ilie Iordache şi Hidişan

/ 12 noiembrie 2010

Accidentaţi de ceva vreme, Ilie Iordache şi Hidişan au revenit de o săptămână la antrenamentele Pandurilor, dar Grigoraş a ales să nu-i forţeze pe cei doi pentru a nu risca recidive ale problemelor medicale.

Referindu-se la situaţia celor doi mijlocaşi, Ilie Iordache şi Hidişan, antrenorul Pandurilor a declarat că aceştia nu sunt în vederile sale pentru meciul cu U Cluj şi drept urmare nu fac parte din lotul gorjenilor pentru această partidă: “Rămân în afara lotului acum, dar sper să fie apţi pentru meciul următor cu Braşovul. Dar acum este cert că nici din puncte de vedere fizic şi nici din punct de vedere al sănătăţii nu sunt 100% refăcuţi şi nu are rost să risc cu ei”, a declarat Grigoraş.

Dacă Ilie Iordache şi Hidişan rămân în afara lotului, Grigoraş a apelat din nou la serviciile lui Maksumic, fundaş cu care a început mandatul său la Pandurii, dar care s-a accidentat chiar la meciul său de debut la echipa gorjeană, dar şi la cele ale lui Cardoso, jucător care a fost pedepsit o etapă de tehnician: „Cardoso a fost suspendat de mine pentru partida cu Târgu Mureş, acum a intrat în program normal şi are şansa lui la fel ca ceilalţi să joace. A fost o măsură temporară şi am şi spus că e suspendat doar pentru meciul cu Târgu Mureş şi acum are şansa lui de a fi chiar şi titular cu U Cluj, asta depinde de el nu de mine”, a mai declarat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.