RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cu Pandurii la control

/ 11 noiembrie 2010

Mutu, Pintilii, Chiricheş, Chibulcutean, Cardoso, Brata, Vranjkovic şi Hidişan au dat astăzi probe, însă n-a fost vorba nici de probe la care să fie supuşi de corpul de antrenori al Pandurilor şi nici despre examene pe care jucătorii echipei gorejene să le susţină la liceu sau facultate.

Jucătorii Pandurilor au fost supuşi unui control antidoping la care au luat parte toate echipele din Liga I, mişcarea făcută de Liga Profesionistă de Fotbal nefiind străină de faptul că, nu demult, Oţelul, echipa ce domină campionatul intern, a fost acuzată că ar fi pe primul loc şi datorită unor metode nu tocmai ortodoxe.

Petre Grigoraş, antrenorul Pandurilor a declarat că această acţiune poate fi comandată de echipele mari, care-şi văd obiectivele puse în pericol de echipe pe care nu le-au luat în calcul la începutul campionatului: “E o invidie atât de mare încât a venit controlul la noi. Astăzi avem opt jucători care fac control antidoping, au venit inopinat la antrenament, ne-au cerut lista cu jucătorii care fac antrenament şi au ales opt jucători. E normal să fie o uşoară invidie din partea echipelor care au investit foarte mult vis-a-vis de o echipă care şi-a păstrat lotul de trei ani şi care e pe primul loc detaşat. Asta nu face decât să-i înrăiască pe cei de la Galaţi şi vor fi şi mai puternici” a comentat Grigoraş inedita situaţie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.