RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu neagă existenţa unor disensiuni cu banca tehnică

/ 7 noiembrie 2010

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia crede că ceea ce s-a întâmplat la finalul partidei cu Poli Timişoara nu reprezintă o ruptură între banca tehnică şi conducerea administrativă a clubului.

Gore Popescu vede problemele financiare ale clubului gorjean drept unele fireşti în contextul situaţiei generale din România: „Nu e nici o ruptură între banca tehnică şi cea administrativă. Fiecare să-şi facă treaba. Eu, mea cupla că nu pot să fac rost de bani pentru că e extrem de greu. Ce pot să fac eu acum când toţi avem probleme cu banii? E o problemă asta? Uitaţi-vă ce handbal se joacă la nivel european şi ce jucăm noi şi diferenţa de salarii nu este foarte mare”, a declarat oficialul gorjenilor.

Antrenorul Energiei este mai vehement, dar crede la rândul său că soluţiile de redresare a echipei în ceea ce priveşte calitatea jocului trebuie căutate tot în interior, fără demisii, demiteri sau renunţarea la jucători: „Până una alta am pierdut un singur joc în campionat. Deocamdată suntem în grafic. Când o să pierdem acasă îl dăm afară şi pe Novanc, şi pe Stângă că asta vreţi, să dăm afară. Nu dăm afară deocamdată, pe cine să aducem? Poţi aduce alţi jucători în ţara asta? Nu vedeţi că ăştia suntem? Trebuie să-i repunem pe ăştia în formă, nu avem ce să facem. Credeţi că e o soluţie să plec eu? Vine alt cretin aici şi poate se termină echipa asta. Vă garantez că dacă plec se termină echipa asta. Eu am adus nişte oameni aici şi pentru oamenii ăştia stau. Tot cu minciună, minciună, minciună, nu mai suport chestii de genul acesta. Să mă dea afară, credeţi că mă afectează? Am din ce trăi”, a declarat Vasile Stângă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • alin spune:

    Domnule Popescu nu se vede ca echipa n-are nici o idee de joc ,aduce-til pe D-l Craciun singurul ce va face treaba

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.