RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a avut două reprize diametral opuse

/ 7 noiembrie 2010

După primele opt etape Energia se află pe primul loc la egalitate de puncte cu HC Odorhei, harghitenii având avantajul golaverajului. Pentru a ajunge aici, sâmbătă elevii lui Vasile Stângă au învins cu 28-22 (8-12) pe Poli Timişoara, dar victoria a venit în urma unui joc nu foarte convingător.

Energia a făcut în faţa timişorenilor cea mai slabă repriză din acest campionat, gorjenii n-au găsit soluţii pentru a răspunde jocului prestat de oaspeţi, linia de nouă metri a fost din nou penibilă, iar echipa nu a arătat deloc a echipă. Primul gol a venit abia în minutul 9, iar după 15 minute Energia nu reuşise să marcheze decât de două ori, ambele reuşite venind de la Florea în urma unor aruncări de la şapte metri. Echipa gorjeană a dat impresia că îşi revine încă din prima repriză, atunci când, în minutul 18, s-a apropiat la doar un gol de adversar, scor 5-6, dar Poli Timişoara s-a distanţat alarmant în minutul 27, atunci când tabela arăta 5-11. Până la urmă, la pauză Energia a intrat cu un handicap de doar patru goluri.

După pauză, Energia a avut nevoie doar de şase minute să egaleze, patru goluri marcate de Florea şi unul înscris de Stojchevski pentru Energia şi unul al lui Nagy pentru oaspeţi ducând scorul la 13-13. Oaspeţii au condus pentru ultima dată în minutul 40, după care Energia şi-a intrat în mână şi a controlat autoritar ultimele 20 de minute ale meciului. Stângă a făcut, în sfârşit, ceea ce era de făcut şi la trimis pe bancă pe Novanc, departe de numele şi forma pe care le avea la Steaua, şi l-a introdus pe Giotoiu, care, împreună cu Enache, trimis fluturaş în apărare, au schimbat în bine faţa jocului Energiei. Finalul întâlnirii a găsit Energia cu un avantaj de şase goluri, asta deşi în prima repriză echipa a suferit enorm în jocul prestat, fapt pentru care conducerea a considerat că evoluţia anumitor jucători ar trebui analizată mai atent.

Energia Pandurii Târgu Jiu – Univ. Poli Municipal Timişoara 28-22 (8-12)
Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 700

Energia: Dragomir (8 intervenţii), Ciobanu (7 intervenţii), Humberto (2), Novanc, Apolzan, Criciotoiu, Enache, Kukrika (3), Florea (11), S. Iacob (2), Giotoiu (4), Vukas (4), Stojchevski (2), Şandru. Antrenor: Vasile Stângă.

Poli Timişoara: Vass (13 intervenţii), Tcaciuc, Vâlceanu, Nagy (2), Şimicu (4), M. Ignat (4), Luca, Macovei (2), Spahic (2), Ungureanu, Cristescu (1), Ursu, Vaidasigan (2), Cotinghiu, S. Ignat. Antrenor: Otto Hell.

Arbitri: Viorel Mokany şi Laurenţiu Pop.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.