RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Contre la Energia pe seama neplăţii salariilor

/ 7 noiembrie 2010

Printre argumentele cu care antrenorul Vasile Stângă a încercat să explice evoluţia foarte slabă a Energiei din prima repriză a meciului cu Poli Timişoara s-a aflat şi neplata drepturilor salariale a jucătorilor, lucru care l-a deranjat pe preşedintele secţiei de handbal a clubului gorjean, Gore Popescu.

Antrenorul Energiei s-a plâns la finalul meciului câştigat de gorjeni cu scorul de 28-22 că elevii săi nu joacă precum se antrenează precum şi de faptul că jucătorii sunt neplătiţi: „Sunt multe incertitudini, o bulversare totală. Într-un fel ne antrenăm, altfel se joacă. Când sunt la meci parcă le ia Dumnezeu minţile. Am cerut un psiholog, să vedem dacă o să ni-l dea pentru că pe mine mă depăşeşte situaţia. Nu am ce măsuri să iau dacă nu s-au luat nici banii de trei luni. Nici primele de obiectiv pe anul trecut, care ni sau tot promis, nu ni s-au dat. Asta nu are nici o legătură cu banii, trebuie să câştigăm să-i obligăm să ne dea banii, dar…”, a declarat Vasile Stângă.

Reacţia lui Gore Popescu a fost imediată, preşedintele gorjenilor declarând că nu e vorba decât de întârzieri în limita a ceea ce se întâmplă în general în această perioadă în România şi nu aceasta poate fi cauza jocului neconvingător al echipei: „Banii trebuia să-i ia pe 20 octombrie şi suntem pe 5 noiembrie. Da, s-a întârziat 15 zile! E normal sau nefiresc în condiţiile de acum? Dar să spună jucătorii că nu joacă pentru că nu şi-au luat banii… Să mă ierte Dumnezeu… Cred că ar trebui să joace. Primele de obiectiv pentru sezonul trecut am promis că voi încerca să fac rost, dar e extrem de greu să facoi rost de bani acum. Toate echipele suferă acum. Nu trebuie să găsim astfel de motive că echipa joacă atât de prost. Nu s-au luat banii pe septembrie, dar la jocul pe care-l practică îmi pare extrem de rău. Nu ştiu dacă Novanc e blocat psihic că nu a luat banii de trei luni. Sunt jucători care nu au jucat nimic de când au venit. Nu ştiu dacă vor fi schimbări din iarnă, o să vedem”, a replicat Gore Popescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.