RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş a plecat la Drobeta Turnu Severin cu un lot de 20 de jucători

/ 4 noiembrie 2010

Pandurii au intrat deja în cantonament pentru jocul de sâmbătă cu FCM Târgu Mureş, primul pe care echipa gorjeană îl va disputa la Drobeta Turnu Severin.

Echipa a plecat la Severin, acolo unde Pandurii se vor pregăti pentru jocul cu FCM Târgu Mureş, antrenorul Petre Grigoraş apelând pentru această rundă la 20 de jucători. Din lotul pentru meciul cu FCM Târgu Mureş vor face parte portarii Mingote şi Marius Popa şi jucătorii de câmp Matei, Viera, Pintilii, Chibulcutean, Chiricheş, Maksumic, Grecu, Băcilă, Voiculeţ, Menassel, Nistor, Vranjes, Vranjkovic, Orac, Brata, Adrian Iordache, Stromajer şi Apostu.

Cei patru jucători de la echipa a doua precum şi Mutu, Ciucur şi Antohi au fost trimişi să evolueze pentru Pandurii II în meciul de vineri cu CSM Slatina, în vreme ce Hidişan şi Ilie Iordache sunt accidentaţi, iar Cardoso a fost pedepsit de antrenorul Petre Grigoraş şi nu a fost convocat.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.