RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie lejeră pentru Energia la Miercurea Ciuc

/ 3 noiembrie 2010

După succesul răsunător din partida cu U Mobitelco Cluj, băieţii lui Slobodan Nikolic şi-au făcut bine treaba şi la Miercurea Ciuc, acolo unde au reuşit a doua victorie în deplasare din acest sezon, Energia învingând BC Perla Harghitei cu scorul de 80-97 (19-19, 16-27, 23-30, 22-21).

Partida nu a pus probleme echipei gorjene, doar în primul sfert având ceva emoţii după ce gazdele au reuşit să conducă în startul partidei cu scorul de 13-3. Energia a revenit şi după un parţial de 10-0 a reuşit să egaleze, primele 10 minute terminându-se de asemenea cu un scor egal, 19-19. Sfertul secund a fost unul în care Energia a forţat, iar la pauză s-a intrat cu un avantaj de nouă puncte, 35-46. Cum Echipa a continuat să se detaşeze, Energia câştigând şi sfertul al treilea cu scorul de 30-23, în ultimele zece minute antrenorul Slobodan Nikolic şi-a permis să trimită în teren şi jucătorii care prind mai rar minute, precum Gliga sau Alionescu, primul bifând chiar 10 minute.

Energia Rovinari va juca sâmbătă pe teren propriu în derby-ul Olteniei contra celor de la SCM U Craiova, partida urmând a se disputa în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 20:30.

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.