RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără Ilie Iordache şi Hidişan la meciul cu FCM Târgu Mureş

/ 3 noiembrie 2010

Doi dintre titularii Pandurilor din partida din Giuleşti ratează întâlnirea de sâmbătă cu FCM Târgu Mureş din cauza accidentărilor.

Ilie Iordache şi Hidişan nu au încheiat pe teren nici partida contra rapidiştilor, cei doi fiind schimbaţi de antrenorul Petre Grigoraş tocmai datorită problemelor medicale acuzate de jucători în partea a doua a meciului. Ilie Iordache are o ruptură fibrilară de circa 3 mm, în vreme ce Hidişan s-a ales cu o miozită. Problemele medicale îl împiedică pe Grigoraş să îi folosească pe cei doi la meciul susţinut de Pandurii la Severin împotriva celor de la FCM Târgu Mureş, însă speră ca aceştia să îşi revină şi să fie apţi măcar pentru meciul din deplasare contra ardelenilor de la U Cluj.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • alin spune:

    va fi destul de greu sa castigam fara Iordache…Tg Mures va veni sa ia un punct,din pacate pe noi remizele nu prea ne mai ajuta.o sa le lipseasca si lor Dan Matei suspendat si Florin Dan nerefacut.sper ca Vasilache sa nu prinda o zi buna si sa castigam cu 2-1.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.