RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cuplaj de handbal şi baschet sâmbătă la Sala Sporturilor

/ 1 noiembrie 2010

Dacă echipa de fotbal s-a mutat deja la Drobeta Turnu Severin, acolo unde va juca deja meciul cu FCM Târgu Mureş, Târgu Jiului îi rămân meciurile de handbal şi baschet din Liga I, meciuri care se vor desfăşura în continuare la Sala Sporturilor.

Cum cele două echipe ale clubului Energia, de handbal şi de baschet, au meciuri pe teren propriu în acest weekend, Sala Sporturilor va avea parte sâmbătă de un interesant cuplaj. Echipa de handbal va deschide show-ul începând de la ora 18:00 jucând în compania celor de la Poli Timişoara, în vreme ce echipa de baschet se va duela cu SCM U Craiova cu începere de la ora 20:30.

Derby-ul Olteniei la baschet a început deja şi are o primă rundă câştigată de craioveni, oficialii echipei din Bănie refuzând disputarea partidei duminică: “Având în vedere şi programul pe care îl avem, cu o deplasare la mijlocul săptămânii la Miercurea Ciuc, acolo unde vom juca cu începere de la ora 20:00, vom lua masa după partidă, iar drumul înapoi spre casă va dura circa şapte ore. Am solicitat ca meciul să se dispute duminică, dar cei de la Craiova ne-au refuzat propunerea, aşa că vom evolua tot sâmbătă, aşa cum este trecut în programarea iniţială a Federaţiei Române de Baschet”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Marius Vlaicu, preşedintele secţiei de baschet a Energiei.

În vreme ce Energia Rovinari va străbate jumătate de ţară pentru meciul de miercuri cu BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, craiovenii au programat miercuri un meci pe teren propriu, cu CSM Oradea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.