RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic vrea mai multe antrenamente la Energia

/ 29 octombrie 2010

Tehnicianul sârb al Energiei spune că ştie care este cauza înfrângerii ruşinoase de la Sibiu, Slobodan Nikolic învinovăţindu-se pentru faptul că i-a lăsat prea mult timp liberi pe jucătorii săi.

Nikolic crede că timpul liber în exces i-a făcut pe elevii săi să doarmă pe teren în timpul meciului cu CSU Atlassib Sibiu: „Am jucat foarte moale. Meciul s-a jucat sub dominaţia Sibiului, au câştigat lupta sub panou la recuperări. Chiar ne-au omorât, 43-29. Înaintea meciului de la Sibiu băieţii au avut mult timp liber, şi poate de asta am pierdut. Acum o să facem câte două antrenamente pe zi. Trebuia şi înaintea meciului să facem un antrenament, aşa că timpul pentru refacere s-a prelungit şi în meci, pe teren erau adormiţi”, a declarat antrenorul Energiei.

Atât antrenorul cât şi jucătorii Energiei au acuzat şi faptul că meciul de la Sibiu s-a disputat într-o sală în care a fost foarte frig, condiţiile improprii desfăşurării unei competiţii afectând evoluţiile lor din teren.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.