RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş i-a remarcat pe tinerii de la echipa a doua

/ 29 octombrie 2010

Grigoraş a apelat la meciul cu Universitatea Craiova la o echipă formată din jucătorii care fie nu au jucat, fie nu au confirmat în campionat şi jucători de perspectivă aduşi de la echipa a doua, aceştia din urmă fiind printre remarcaţii săi, chiar dacă echipa a pierdut calificarea.

Tehnicianul echipei gorjene a fost mulţumit de felul în care s-au achitat de sarcini cei doi fundaşi centrali şi cei doi atacanţi de la Pandurii II: „Surprizele plăcute dintre tinerii jucători au fost cei doi fundaşi centrali la care nu mă aşteptam să ducă tot meciul. Chiar eram pregătit cu alţi jucători. Tătaru vine de la Lupeni şi a avut o perioadă când nu a jucat deloc, Rada joacă la echipa a doua şi e tânăr şi necopt. Cred că nu au făcut foarte multe greşeli într-un meci cu Craiova. Chiar şi Voinea atât cât a putut la nici 18 ani şi pe terenul greu mi-a plăcut că a avut tupeu fotbalistic şi a încercat câte ceva iar pe final Vlăduţi a avut două ocazii”, a declarat Grigoraş. Acesta l-a remarcat şi pe portughezul Pedro Mingote, cel care şi-a făcut bine treaba între buturi: „În poartă am avut un Mingote care a limitat proporţiile scorului, a salvat echipa de câteva ori, nu putem să-i reproşăm nimic la golurile primite”, a mai spus principalul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.