RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, călcată în picioare la Sibiu de CSU Atlassib

/ 27 octombrie 2010

Echipa condusă de Slobodan Nikolic a capotat lamentabil la Sibiu cu scorul de 83-59 (24-19, 19-14, 22-14, 18-12), Energia Rovinari fiind departe de speranţele puse de conducerea gorjeană în acest meci.

Americanii Troupe şi Darby au fost ca şi inexistenţi în acest meci, dovadă fiind şi punctajele reuşite, 5 puncte pentru Troupe şi 6 pentru Darby, în vreme ce Căpuşan a evoluat la fel de catastrofal chiar dacă şi-a trecut în cont 10 puncte, 6 recuperări şi 3 capace, procentajul de la aruncările de două puncte fiind unul extrem de slab, internaţionalul român reuşind doar trei coşuri din 11 aruncări.

Conştientizând faptul că va pierde meciul, Slobodan Nikolic a dat sfertul trei pe mâna rezervelor, Gliga, Alionescu, Stroescu şi Kalanj jucând fiecare undeva în jurul a câte 10 minute.

Semnalul de alarmă tras după meciul cu Steaua, de când era clar că echipa are constant probleme în prima repriză, în special în sfertul doi, nu a fost înţeles de Slobodan Nikolic. Antrenorul sârb a declarat la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului de acasă cu BCM U Piteşti că echipa este foarte bine pregătită fizic şi poate reveni în repriza secundă. Aşa cum era de aşteptat, când diferenţele la care se pierde în primele sferturi sunt suficient de mari, Energia nu poate reveni mereu. S-a dovedit în meciul cu CS Otopeni, Steaua şi CSU Atlasib, iar acest lucru trebuie luat în calcul.

www.sportingorj.ro

Comentează!

9 Comentarii până acum

  • energia spune:

    esti penibil slobodane!!! dute acasa cu toti sarbii tai !!!

  • PPK spune:

    Asta este…e cel mai rusinos rezultata de la promovare pana astazi…sper sa fi invatat ceva din meciul asta.Bafta incontinuare.

  • alecu spune:

    unde sunt laudatorii?

  • io energia spune:

    la victorii nu felicita nimeni, la infrangeri, hop cu critica si comentarii
    Ce usor este sa critici nefacand nimic si ce greu este sa recunosti meritele unora

  • urascpupincuristii!!! spune:

    mai castigam cu; craiova , ciuc, brasov !!!! maxim !!!!!!!!!adica 6 victorii , penibil !!!!

  • corsicanu spune:

    Asa e, cand au batut la csm :” acum ar trebui sa ne bucuram ca am batut pe csm?” asta se intrebau carcotasii,..hai sa vorbim de troupe care nu misca sezonu asta,de capusan care joaca 5 min bine in 5 meciuri, jucator de lot national si figuri de euroliga,oamenii isi ia banii fara probleme.Jucatori ca levar seals joaca bine si daca il trezesti din somn si migreaza de la echipa la echipa pt ca nu s platiti…la noi au toate conditiile si liniste si suportul publicului si joaca in figuri si la misto..aici e buba..asa ca lasati discutiile despre trecut si evans,si sa apreciem cand isi fac treaba si criticam atunci cand fac figuratie pe teren..sa fim obiectivi

  • bla bla spune:

    afara cu incompetentul de vlaicu…el e principalul vinovat…cu banii pe care ii iau cei doi sarbi sa joace odata la 2 meciuri se putea asigura lejer salariul lui kibwe trim…nici nikolic junior n-a rupt gura targului…cu noroc poate o sa prindem play-off-ul

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.