RSS post comments feeds rss email feeds twitter

LeVar Seals, din nou împotriva Energiei?

/ 26 octombrie 2010

Coşmarul Energiei din meciul cu CS Otopeni, singurul pierdut de gorjeni pe teren propriu în acest sezon, LeVar Seals, ar putea juca miercuri din nou împotriva trupei lui Slobodan Nikolic, de această dată în tricoul celor de la Atlassib Sibiu.

“Nu ştiu în acest moment dacă LeVar Seals va juca sau nu în meciul cu noi, dar cert este că Sibiul şi-a dat seama că sunt probleme pe acel post şi-l vor achiziţiona pe american. Pentru noi meciul cu Atlassib va fi unul greu şi fără LeVar Seals, dar şi mai greu cu LeVar Seals în teren. Este un jucător greu de ţinut în teren, care în meciul cu CS Otopeni a marcat 28 de puncte împotriva noastră”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Marius Vlaicu, preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia. Vlaicu a mai declarat că echipa îşi doreşte să se menţină în linia evoluţiilor bune din acest început de sezon: “Mergem la Sibiu să facem un joc bun şi, dacă ne vom concentra, putem forţa victoria”, a completat oficialul echipei gorjene.

Energia Rovinari va evolua miercuri în deplasare cu CSU Atlassib Sibiu în cadrul etapei a VI-a a Diviziei A de baschet masculin. Partida va începe la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct pe www.csufans.ro/chat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.