RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Poate am fi reuşit un egal fără Stancu”

/ 26 octombrie 2010

Partida din Ghencea a fost defalcată de antrenorul Petre Grigoraş în două, o parte, de 60 de minute, în care echipa sa a reuşit ceea ce şi-a propus, şi o a doua în care Pandurii şi-au arătat limitele.

Tehnicianul Pandurilor consideră că Bogdan Stancu a fost cel care a făcut diferenţa în meciul pierdut de echipa sa în Ghencea cu scorul de 2-0: „Nu am putut păstra ritmul pe parcursul meciului, am făcut cadou primul gol, de ce ne-a fost frică nu am scăpat, de fazele fixe, iar Stancu este un jucător excepţional, care a ştiut să speculeze. Steaua nu a fost sub aşteptări, iar noi în primele 60 de minute am practicat un fotbal bun, dar nu am reuşit să fructificăm ocaziile. Mi-aş dori şi eu un jucător ca Stancu, dar trebuie să ne descurcăm cu ce avem. Diferenţele de valoare sunt considerabile, dar trebuie să ne concentrăm să scoatem puncte şi să folosim tot ce am avut bun în această partidă. Poate am fi reuşit un egal fără Stancu, un jucător valoros şi speculant, doar un rezultat de egalitate, mai mult nu am fi reuşit”, a declarat Grigoraş.

Grigoraş a mai declarat că echipa sa mai are mult de muncit pentru a-şi atinge obiectivul, acela de a se salva de la retrogradare, şi se vede obligată să încerce să obţină puncte în deplasare la echipele importante dacă nu a făcut-o în compania celor mai slab cotate: “Curajul nu ne-a lipsit, dar momentan astea sunt posibilităţile. Echipa asta nu a scos puncte cu Bistriţa şi cu alte formaţii şi nu ne propusesem să câştigăm în Ghencea şi Giuleşti. Dacă obţineam un punct cu Steaua, era unul uriaş de moral, era ca un bonus. Nu ştiu dacă scăpăm de retrogradare, nu va fi uşor. A trecut o treime din acest campioant, sper să ne salvăm în cele din urmă”, a mai adăugat antrenorul principal al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.