RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au rezistat doar o repriză în Ghencea

/ 25 octombrie 2010

Minunea la care spera Grigoraş înaintea meciului din Ghencea nu s-a împlinit, Steaua reuşind să se impună cu 2-0 (0-0) în faţa Pandurilor după un meci în care gorjenii au făcut o repriză bună şi una în care s-au pierdut în faţa adversarului.

După o primă repriză în care Steaua a fost blocată excelent la mijlocul terenului negăsind soluţii în faţa presingului făcut de gorjeni şi în care cele două porţi n-au fost puse în pericol decât la ocazia lui Adrian Iordache din minutul 18 când lovitura de cap a atacantului Pandurilor a fost respinsă în corner, în partea a doua a meciului elevii lui Grigoraş au gafat în apărare iar Bogdan Stancu nu a iertat. Pandurii n-au mai ţinut ritmul, s-au retras încet, încet şi după ce Brandan a trimis o torpilă boxată de Popa în minutul 52, zece minute mai târziu Steaua avea să deschidă scorul la o mare eroare defensivă la o fază fixă, specialitatea casei. Brandan a executat un corner de pe partea stângă, mingea a traversat careul Pandurilor ajungând la Grecu care a trimis neglijent spre Popa, însă Bogdan Stancu a speculat şi a catapultat balonul în plasă din interiorul careului mic. Şocul a fost resimţit de Pandurii, apărarea cedând din nou în minutul 70, când Ricardo a trimis o pasă frumoasă în careul gorjenilor, fundaşii l-au scăpat din nou din marcaj pe Bogdan Stancu, iar atacantul stelist a făcut dubla cu o execuţie cu sânge rece.

Fără punct în deplasările jucate în acest campionat, Pandurii se gândesc acum la meciul de cupă de joi cu Universitatea Craiova de la Târgu Jiu.

Steaua Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu 2-0 (0-0)
Stadion “Ghencea”, spectatori: 2.000

A marcat: B. Stancu (min. 62 şi 70)

Steaua: Tătăruşanu – Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan – Ricardo, Răduţ (min. 61 Marinescu) – Bănel Nicoliţă (min. 74 Szekely), Stancu, Tănase – Bilaşco (min. 84 Kapetanos). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Pandurii: M. Popa – Matei, Viera, Chibulcutean (min. 76 Cardoso), Grecu – Pintilii (min. 80 Nistor), Băcilă, Voiculeţ,  Hidişan (min. 66 Brata), Ilie Iordache –  Ad. Iordache. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Cr. Tănase / Voiculeţ (min. 47), Viera (min. 76)

Arbitri: Radu Petrescu – Valentin Avram şi Andrei Constantinescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • PPK spune:

    Hotu de Condescu iara a pus 150 biletu la peluze…iara nu vine lumea la stadion…mai bine prefera sa il vada la TV…condescule iara o sa te hotesti la bilete cum am facut tot sezonu asta…

  • GOGU spune:

    PT ppk ..nu condescu ci tovarasu BALOI …el e number one:)) peieteni stiu de ce

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.