RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş nu crede într-un meci fără gol în Ghencea

/ 24 octombrie 2010

Grigoraş este convins că o echipă care nu este preocupată să marcheze într-un meci contra Stelei nu va putea pleca din Ghencea cu vreun punct.

Tehnicianul Pandurilor merge pe o tactică ofensivă în confruntarea cu Steaua de luni: “Sunt ferm convins că dacă nu reuşeşti să înscrii în Ghencea ai şanse minime de a pleca cu punct. Nu poţi să rezişti 90 de minute fără să primeşte gol. E foarte greu. Au jucători de valoroşi. Cota la 0-0 cred că ar fi 1,01”, a declarat Petre Grigoraş. Acesta le spune jucătorilor săi că trebuie să creadă în şansele pe care le au, chiar dacă pleacă din postura de outsideri: “Trebuie să crezi. Nimeni nu s-ar fi gândit că Sportul va învinge cu 3-0 CFR Cluj sau că Unirea Urziceni va câştiga cu Steaua, 1-0 cu cinci jucători de la echipa a doua veniţi cu cinci zile înainte. Mingea e rotundă atâta timp cât crezi. Dacă nu eşti încrezător în tine nu ai nici o şansă”, a mai spus Grigoraş.

Pandurii au plecat la Bucureşti pentru meciul de luni cu Steaua cu un lot de 20 de jucători, printre aceştia numărându-se şi Chiricheş, care ar putea fi utilizat de Grigoraş după ce şi-a tratat microruptura fibrilară la Belgrad.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.