RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Meciurile cu Steaua şi Rapid mi se par cele mai uşoare”

/ 22 octombrie 2010

Antrenorul Pandurilor nu se teme de meciurile cu Steaua şi Rapid. Dimpotrivă, Grigoraş crede că acestea sunt cele mai uşoare pentru că sunt cele în care mobilizarea jucătorilor nu mai reprezintă o problemă pentru antrenor.

“Meciurile cu Steaua şi Rapid, am avut şi discuţii şi jucătorii şi mizez pe acest lucru, mi se par cele mai uşoare, vă spun sincer. Aici, la aceste meciuri, jucătorii îşi pot dovedi valoarea, capacitatea şi cât de sus pot să ajungă. Îşi pot arăta singuri dacă au valoare să spere la mai mult decât la Pandurii Târgu Jiu, care momentan este pe penultimul loc. E un joc în care nu ai decât de câştigat, fie experienţă, fie puncte. De pierdut nu ai nimic. Joci împotriva a două formaţii care pe teren propriu şi nu numai sunt foarte puternice, cu loturi puternice, obiective clare precum câştigarea titlului şi sunt convins că nu cred că pot fi luate măsuri din partea conducerii nostre dacă, Doamne fereşte, pierdem în Ghencea sau Giuleşti. Dar de câştigat, sigur ai de câştigat!”, a explicat Grigoraş de ce consideră că următoarele partide ale Pandurilor în campionat sunt considerate de el drept cele mai uşoare.

Grigoraş mai spune că o cale de a redresa situaţia echipei în clasament este aceea de a-i face pe jucători să conştientizeze că valoarea lor nu este cea dată de actuala poziţie a Pandurilor în clasament: “Încerc să le insuflu jucătorilor încredere în propriile forţe pentru că eu sunt convins că pot mai mult decât au dat până acum”, a mai declarat tehnicianul echipei gorjene.

Pandurii vor juca luni, cu începere de la ora 20:30, în Ghencea cu Steaua, peste o săptămână urmănd a juca din nou în Bucureşti, cu Rapidul în Giuleşti.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.