RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eşec pe propriul teren pentru Pandurii II

/ 22 octombrie 2010

Echipa a doua a Pandurilor a cedat pe teren propriu în faţa celor de la Minerul Jilţ Mătăsari în derbyul gorjean al seriei a IV-a din Liga a III-a, echipa lui Marcel Ploae impunându-se cu scorul de 1-0.

Oaspeţii au reuşit să deschidă scorul destul de repede, în minutul 23 Chiriac profitând de o eroare în defensiva pandură. Introdus în minutul 40 în locul lui Zamfir, Voinea a ratat o ocazie imensă în ultimul minut al primei reprize şi se părea că după pauză lucrurile vor fi îndreptate de cei care aflaţi la Pandurii II speră să ajungă şi ei cândva la prima echipă. Repriza secundă a început cu alte mari ratări ale lui Voinea, vârful aflat şi în atenţia lui Grigoraş dovedindu-se însă neinspirat în faţa finalizării. Pe final de joc, când gazdele s-au aruncat haotic în atac în speranţa măcar a unui gol egalizator, oaspeţii au ratat şi ei câteva ocazii de desprindere. Egalul putea fi realizat în ultimul minut, dar bara transversală s-a opus şutului bun din lovitură liberă de la 30 de metri al lui Vlăduţi.

Pandurii II au pierdut astfel al doilea meci din această stagiune şi se îndepărtează de prima poziţie a clasamentului, deţinută în continuare de Jiul Rovinari, care a remizat în această etapă în deplasare, scor 1-1 cu Drobeta Turnu Severin.

Pandurii II Târgu Jiu – Minerul Jilţ Mătăsari 0-1 (0-1)
Teren sintetic, Târgu Jiu, spectatori: 250

A marcat: Chiriac (min. 23)

Pandurii II: Bănică – Dobroiu (min. 46 Bertea), Dăianu, Rada, I. Constantin – Satnciu (min. 80 Minciună), Găman, Poiană, Fărcăşanu (min. 75 Nicoloff) – Zamfir (min. 40 Voinea), Vlăduţi. Antrenor: Florin Bejinaru.

Minerul Mătăsari: Barbu – Schinteie, Murdărea, Roman, Niţu – Nicolovici, Vlăduţ, Chiriac (min. 55 Apetroaie), Simion (min. 80 Popică) – Luca (min. 60 Nicolescu), Clipici (min. 75 Mohora). Antrenor: Marcel Ploae.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • SSS spune:

    Poza semnificativa cu Vladuti la pamant!!!la fel ca toata echipa de altfel cu Bejinariu in frunte!pase fara orizont,mingi lungi,atacuri haotice!nici macar o idee de joc!cu jocul asta nu reusiti promovarea,nici macar lansarea unor tineri.PRACTIC nu au ce invata iar in valoare nu cresc.PACAT PACAT PACAT!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.