RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, cu gândul doar la victorie cu Piteştiul

/ 22 octombrie 2010

Oficialii Energiei nici nu concep un alt rezultat în confruntarea de sâmbătă cu BCM U Piteşti decât victoria, atât antrenorul Slobodan Nikolic cât şi preşedintele secţiei de baschet, Marius Vlaicu, pronosticând o victorie a gorjenilor.

Tehnicianul sârb al Energiei a declarat că echipa piteşeteană nu este o necunoscută pentru el şi, deşi apreciază jocul practicat de aceştia şi felul în care antrenorul Tudor Costescu îşi face treaba la Piteşti, este sigur că victoria nu poate fi decât a echipei sale: „Ca şi în cazul celor de la CSM Bucureşti, echipa din Piteşti ne este cunoscută din pregătiri, când am jucat contra lor. Sincer, cred că echipa din Piteşti este una accesibilă, care nu ne poate pune probleme aici, la Târgu Jiu. Totuşi, au o echipă destul de bună, care a produs surpriza învingând la Craiova, care are o echipă bună în acest sezon”, a declarat Slobodan Nikolic.

Preşedintele gorjenilor spune că după înfrângerea din prima rundă Energia nu

mai are voie să piardă pe teren propriu şi le cere jucătorilor săi mai multă atenţie în faza de apărare: „Abordăm meciul cu multă seriozitate. Avem nevoie de victorie în acest meci şi trebuie să o obţinem pentru că am făcut un pas greşit acasă şi nu mai suntem dispuşi să cedăm puncte pe teren propriu. Suntem în progres dar trebuie să ne apărăm mai bine decât am făcut-o până acum. Dacă ne vom apăra mai bine şi vom juca aşa cum am evoluat la Steaua, atunci ne vom apropia victoria şi în meciul cu Piteştiul”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Marius Vlaicu.

Meciul dintre Energia Rovinari şi BCM U Piteşti, contând pentru etapa a V-a a Diviziei A de baschet masculin se va disputa sâmbătă în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.