RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pintilii şi-a dorit să joace pentru Pandurii pe când evolua la Jiul

/ 21 octombrie 2010

Mihai Pintilii este primul jucător ajuns la Pandurii care a declarat că şi-a dorit de foarte multă vreme să joace pentru echipa gorjeană.

Actualul căpitan al Pandurilor a declarat că nu se simte deloc bine atunci când este atribuit grupului Internaţional, acest episod fiind unul deja uitat mai ales că el a visat să joace pentru echipa al cărei tricou îl poartă acum: “Acum nu mă mai consider din grupul Internaţional. Sunt la Pandurii! De când eram la Petroşani îmi doream să joc la Pandurii”, a precizat Pintilii. Acesta a mai precizat că aşa cum a uitat deja episodul Internaţional, nici cel petrecut la Steaua nu îi mai trezeşte prea multe amintiri, aşa că vede meciul de luni ca pe unul normal, în faţa unei echipe puternice a campionatului românesc: “Am fost şi eu la Steaua, dar am avut neplăcerea de a pleca. Pe mine m-a vrut Olăroiu, a plecat şi a venit Hagi cu lista lui. Ce-a fost a fost, acum sunt la Pandurii şi îmi fac treaba aici. Chiar îmi doresc să câştigăm sau să scoatem un punct şi să nu pierdem. Nu am cui să dau vreo palmă morală, Doamne fereşte. Sunt aici, plătit de Pandurii să ne ridicăm din zona asta pentru că nu ne convine unde suntem. Vrem să ieşim din zona asta din clasament şi să ne simţim mai bine”, a comentat Pintilii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.