RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II au revenit la Târgu Jiu

/ 20 octombrie 2010

După ce au fost exilaţi la Moi, cei de la Pandurii II au revenit pentru antrenamente la Târgu Jiu datorită faptului că terenul din apropierea Rovinariului era impracticabil.

Preşedintele executiv al Pandurilor a declarat pentru www.sportingorj.ro că revenirea echipei a doua la Târgu Jiu este temporară: “Echipa a doua se întoarce acum la Târgu Jiu pentru că la Moi nu sunt condiţii, vremea nefavorabilă fiind cea care ne-a făcut să luăm această decizie. Pe viitor nu se ştie ce vom face. Poate, dacă nu vom începe imediat lucrările pe stadionul central, o etapă sau două ar putea juca pe Municipal”, a precizat Eugen Pârvulescu.

Pandurii II vor juca vineri pe terenul sintetic împotriva celor de la Minerul Mătăsari şi, în funcţie de rezultatul meciului dintre Drobeta Turnu Severin şi Jiul Rovinari, ar putea trece pe primul loc în seria a IV-a din Liga a III-a.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.