RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii bat astăzi palma cu oficialii severineni

/ 20 octombrie 2010

Mutarea Pandurilor la Severin pentru restul campionatului în curs ar putea fi parafată în această seară. O delegaţie formată din preşedintele executiv al Pandurilor şi vicepreşedintele USMO, Viorel Temelescu, s-a deplasat astăzi la Drobeta Turnu Severin pentru a discuta detaliile proticolului prin care vor primi acceptul de a juca meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Drobeta.

„Discuţiile merg bine şi, după părerea mea 99,9% vom juca la Severin. Rămâne să doar să mai semnăm protocolul, dar nu cred că va fi nicio problemă pentru că am găsit aici un primar care cunoaşte fenomentul, iubeşte fotbalul şi este încântat de ideea ca noi să jucăm acolo. Sunt convins că vom avea tot sprijinul lui dar şi pe cel al suporterilor din Severin. Îl aşteptăm şi pe preşedintele Marin Condescu, iar protocolul ar putea fi semnat chiar din această seară”, a declarat Eugen Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro. Acesta a negat faptul că severinenii ar fi impus Pandurilor să joace pe terenul lor şi meciul cu Steaua din returul acestui campionat: “Nu s-a pus condiţia ca noi să jucăm la Severin meciul cu Steaua. Este foarte posibil ca tot returul să-l jucăm acolo. Totul depinde de deciziile pe care le vom lua noi cu privire la modul în care vom reface suprafaţa de joc la Târgu Jiu. Dacă vom merge pe varianta însămânţării, atunci este nevoie de circa cinci luni în care gazonul trebuie lăsat să crească şi, în acest caz vom reveni la Târgu Jiu abia în campionatul viitor. Noi trebuie să luăm acum în calcul toate variantele şi vom vedea după aceea când vom reveni la Târgu Jiu”, a mai precizat preşedintele executiv al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.