RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “În proporţie de 90% echipa va juca la Severin încă din acest an”

/ 19 octombrie 2010

Antrenorul Pandurilor pare să-i fi convins pe conducătorii Pandurilor de necesitatea de a începe lucrările de schimbare a suprafeţei de joc încă din această toamnă, ultimul joc din acest an pentru gorjeni pe Municipal urmând a fi meciul de cupă cu Universitatea Craiova.

Petre Grigoraş a anunţat că echipa gorjeană va juca următorul meci din campionat pe teren propriu la Severin: “În proporţie de 90% echipa va juca la Severin încă din acest an. Ultima partidă de pe teren propriu va fi cea din Cupa României, cu Universitatea Craiova. Trebuia să se ia o decizie. Chiar dacă jucam acasă terenul nu ne ajuta cu nimic odată cu venirea toamnei. Mai devreme sau mai târziu această decizie trebuia luată pentru că terenul a devenit impracticabil. Acolo beneficiem de condiţii. În timpul săptămânii ne vom antrena la Târgu Jiu pe terenul III, iar cu două zile înainte de meci vom merge la Severin pentru acomodare”, a declarat principalul Pandurilor.

Imediat după meciul cu Universitatea Craiova se va trece la decopertarea terenului şi se vor începe lucrările la sistemul de drenaj, în primăvară urmând a fi adus covorul de iarbă, pe care se va putea juca la circa două luni de la montare: “Nu ştiu când vom reveni la Târgu Jiu. În şase săptămâni se poate intra pe le dacă se montează covor de iarbă dar asta depinde de cât de lungă va fi iarna. Mi-aş dori să prindem 3-4 meciuri din retur la Târgu Jiu”, a mai spus Grigoraş. Cele 3-4 meciuri pe care Grigoraş le-ar dori disputate în retur la Târgu Jiu ar fi şi cele cu echipele grele ale campionatului: Steaua, Rapid, U Cluj şi FC Vaslui, până atunci Pandurii urmând a juca la Severin în sezonul de toamnă cu FCM Târgu Mureş, FC Braşov şi Oţelul, iar în primăvară cu Gloria Bistriţa, CFR Cluj, Victoria Brăneşti şi Astra.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.