RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Un argint şi un bronz pentru atleţii de la CS Pandurii la CN de Maraton

/ 18 octombrie 2010

Deşi au deplasat la această ediţie a Campionatelor Naţionale de Marton de la Bucureşti doar o echipă de băieţi, cei de la CS Pandurii au obţinut două clasări pe podium.

Echipa formată din Gabriel Gorun, Daniel Lupulescu şi Mădălin Badea şi antrenată de V. Dima şi I. Bură a terminat pe locul trei în competiţia seniorilor obţinând medaliile de bronz, în vreme ce Gabriel Gorun a încheiat competiţia pe locul doi la tineret fiind medaliat cu argint.

Campionatele Naţionale de Maraton s-au disputat în acelaşi timp cu Maratonul Internaţional al Bucureştiului, competiţie în care au fost angrenaţi şi alergători africani de culoare, atleţi care au impus un ritm destul de ridicat cursei. “A fost foarte greu pentru că a fost vorba de o participare foarte largă, de la amatori, foarte mulţi, care au alergat mai mult pentru sănătate, şi bine au făcut că au participat, dar pe de altă parte ne-au mai şi încurcat pe alocuri, şi până la atleţi străini, în special din Africa. Ritmul dat de aceştia a fost unul ridicat şi cei care au intrat în ritmul lor au avut de suferit. Au fost multe abandonuri şi multe salvări care au ridicat sportivii care nu au putut continua cursa”, a declarat Viorica Dima pentru www.sportingorj.ro. Aceasta va avea în perioada următoare de îndeplinit şi funcţii administrative în cadrul clubului după schimbarea lui Mihai Prunariu din fruntea CS Pandurii Târgu Jiu: “Voi avea această funcţie, sper eu, pentru o perioadă destul de scurtă pentru că am altceva de făcut, am de antrenat sportivii. Sper ca în două săptămâni să se organizeze concursul şi să mă pot ocupa doar de antrenamente”, a mai declarat Viorica Dima.

După participarea la Campionatele Naţionale de Maraton, cea mai importantă competiţie ce urmează este Campionatul Naţional de Cros, competiţie la care CS Pandurii Târgu Jiu va avea o delegaţie mai numeroasă urmând a participa atât la tineret cât şi la seniori cu echipe de fete şi băieţi. Campionatul Naţional de Cros se va desfăşura anul acesta la Felix pe 30 octombrie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.