RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Echipă foarte tânără la liga a III-a pentru Pandurii II

/ 18 octombrie 2010

Chiar dacă au drept obiectiv promovarea în Liga a II-a, cei de la Pandurii II au avut curajul de a aborda actualul campionat cu un lot extrem de tânăr.

Sub comanda antrenorului Florin Bejinaru, echipa a jucat aproape în permanenţă cu 7-8 jucători sub 21 de ani, asta deşi regulamentul cere în mod expres folosirea a doar trei jucători sub această vărstă. În lotul echipei secunde a Pandurilor doar trei jucători au peste 25 de ani, Siminic are 29 de ani, Bertea – 27 de ani şi Bejinaru 26 de ani, restul fiind jucători foarte tineri, majoritatea abia despărţindu-se de perioada junioratului. În vreme ce titularii din apărare şi atac au o medie de vârstă de 20 de ani, mijlocaşii sunt ceva mai experimentaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani.

Din păcate, conducerea Pandurilor a luat decizia de a trimite echipa a doua să se antreneze şi să joace meciurile din Liga a III-a de pe teren propriu la Moi, pe un teren foarte prost. Ultimul meci pe care Pandurii II îl vor juca pe terenul sintetic din Târgu Jiu, dacă nimic nu se va schimba, va fi cel de vineri, cu Minerul Mătăsari.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.