RSS post comments feeds rss email feeds twitter


Jiul Rovinari a remizat la Oltchim şi se menţine lider în seria sa

/ 16 octombrie 2010

Jiul Rovinari a obţinut o remiză albă la Râmnicu Vâlcea în confruntarea cu Oltchim, rezultat care îi permite să se menţină în fruntea clasamentului seriei a IV-a din Liga a III-a după opt etape.

Meciul a fost unul lipsit de goluri, dar şi de spectacol, cele două formaţii fiind mai mult preocupate de apărare. “Greu, neaşteptat de greu… Am dat peste o echipă foarte mobilizată. Putem spune că am câştigat un punct, 0-0 nu este un rezultat rău, dar se putea şi mai bine. Am prins şi noi o zi mai slabă. Nu am avut ocazii clare de a marca în afara a două şuturi mai sănătoase ale lui Fotescu, dar nici Oltchim nu a avut. Pentru noi orice punct luat din deplasare este bun luat. Şi la Severin ar fi bine dacă am reuşi să luăm un punct. Câştigând tot acasă şi luând câte un punct din deplasări ne vom clasa cu siguranţă în obiectiv”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Cătălin Trofin, antrenorul principal al Jiului. Tehnicianul rovinărenilor este supărat la finele acestui meci, în care nu i-a putut folosi pe Şoşoi şi Apostol din cauza unor accidentări, datorită faptului că l-a pierdut pentru meciul din etapa următoare pe Cârciumaru, care acumulat deja patru cartonaşe galbene: “De acum avem de înfruntat mai mulet obstacole pentru că intervin pe lângă oboseală şi accidentările şi suspendările. Ne va fi foarte greu, dar noi sperăm în rezultate bune şi de acum înainte”, a mai spus Trofin.

În aceeaşi etapă, Pandurii II s-au impus la Prometeu Craiova cu 3-1, în vreme ce derby-ul gorjean dintre Minerul Jilţ Mătăsari şi Minerul Motru a fost câştigat de motreni, care s-au impus cu 3-2 la Mătăsari. În urma rezultatelor de vineri, podiumul seriei este unul exclusiv gorjean, cu Jiul Rovinari în fotoliul de lider, urmată de Minerul Motru şi Pandurii II Târgu Jiu.

Oltchim Râmnicu Vâlcea – Jiul Rovinari 0-0

Jiul Rovinari: Voinea – Traşcă, Cîrciumaru, Amzucu, Trofin – Tudorache (min. 80 Gioagă), Rădoi (min. 46 Ţurai), Stoian (min. 67 Vulpe), Daviţoiu – Fotescu, Meliţă (min. 70 Văcaru). Antrenor: Cătălin Trofin.

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • ssss spune:

    TROFINE nu fi suparat ca e bn asa . oricum ai facut multe lucruri bune de cand ai venit la echipa si ar trebui sa fii apreciat pt asta. DAR CU APRECIEREA RAMANE DE VAZUT DEOARECE NU PREA CRED CA ‘SEFUL TAU’ O VA FACE. I-ti dau un sfat; SCAPA DE LINGAI CA …… . VA DORESC SUCCES .

  • CUCU spune:

    BRAVO JIUL ROVINARI!

Adaugă comentariul tău


Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi făcut public) (obligatoriu)

WebsiteProtectie anti-spam (obligatoriu)

*


Comentariu

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.