RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobanu, Criciotoiu, Novanc, Savenco şi Florea – convocaţi la Trofeul Carpaţi

/ 15 octombrie 2010

Cinci handbalişti din lotul Energiei vor face parte din trupa cu care Vasile Stângă va aborda această ediţie a Trofeului Carpaţi, competiţie ce de va desfăşura în perioada 21-23 octombrie la Oradea.

Antrenorul Energiei a anunţat că în timp ce el se va afla la lotul naţional împreună cu cei cinci jucători ai gorjenilor pe care i-a convocat, de pregătirea echipei se va ocupa secundul său: “După meciul de la Baia Mare echipa îşi continuă pregătirea sub comanda lui Mircea Bedivan. Cinci jucători voi lua la lotul naţional, pe Florea, Criciotoiu, Novanc, Ciobanu şi Savenco, iar restul rămân aici şi se vor pregăti. Am înţeles că va fi şi un turneu la Turda, iar asta e bine”, a declarat Vasile Stângă.

La Trofeul Carpaţi, alături de România vor mai participa echipele naţionale ale Belarusului, Tunisiei şi Macedoniei.

Campionatul intern va fi întrerupt după etapa din acest weekend până pe 6 noiembrie, în această perioadă, în afara meciurilor de la Trofeul Carpaţi, România va juca şi două meciuri oficiale în campania de calificare pentru Campionatul European din 2012. Pe 28 octombrie naţionala va juca în deplasare cu Croaţia, iar pe 31 octombrie va juca pe teren propriu în compania Spaniei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.