RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Dacă ne permitem e bun şi spectacolul”

/ 14 octombrie 2010

Reprezentant al unei şcoli de baschet care promovează în primul rând rigurozitatea, Slobodan Nikolic nu face excepţie şi spune că rezultatul este cel care constituie obiectivul său şi nu spectacolul.

Tehnicianul Energiei a declarat după meciul cu Poli Iaşi că a fost un joc bun care a permis şi spectacolul: „A fost un meci foarte bun pe care l-am pregătit bine, atractiv pentru public. A fost dificil în primul sfert, dar ne-am făcut foarte bine jocul şi am bătut la diferenţă mare. În principiu nu-mi place spectacolul. Vreau rezultate, dar câteodată e bine să faci şi spectacol pentru public. Dacă ne permitem e bun şi spectacolul, nu am nimic împotrivă”, a comentat Nikolic meciul cu Poli Iaşi, unul la finele căruia unii dintre suporterii echipei gorjene i-au reşproşat chiar în sală faptul că doi dintre jucători nu au fost folosiţi deloc. Antrenorul sârb al Energiei a explicat că jucătorii respectivi au fost folosiţi foarte puţin în campionatul trecut: „Nu este o problemă că nu a jucat Alionescu sau Bratoloveanu, eu am statistica din campionatul trecut când au jucat foarte puţin şi nu cred că era bine să-i arunc doar două minute pe final”. În vreme ce Bratoloveanu nu a fost folosit deloc de antrenorul Slobodan Nikolic, pivotul Alionescu a jucat în două din cele cinci meciuri disputate de Energia în acest sezon, 11 minute în meciul de cupă cu Asesoft Ploieşti şi 9 minute în precedentul meci susţinut de gorjeni pe teren propriu, cel cu CS Otopeni.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.