RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş forţează atacul

/ 14 octombrie 2010

Petre Grigoraş a declarat încă de la sosirea sa la Târgu Jiu că a urmărit majoritatea partidelor disputate de Pandurii în actuala stagiune şi că a observat atât lucruri bune, cât şi altele mai puţin bune. În cantonamentul din Antalya, Grigoraş a avut timp pentru a studia mai atent cele zece partide disputate de Pandurii în campionat şi a ajuns la o concluzie clară: gorjenii au fost nepermis de ineficienţi în faţa porţii adverse.

„Nemulţumitor e numărul mic de goluri marcate. Am urmărit acum meciurile echipei şi din altă poziţie. Au fost meciuri în care echipa a avut o evoluţie destul de bună, dar dacă nu înscrii e greu să obţii ceva. Am pus accentul pe ofensivă în Antalya şi mă bucură atitudinea şi determinarea în teren”, a declarat Grigoraş despre principala problemă a Pandurilor.

Rămas fără Apostu, accidentat în Antalya, Grigoraş se va baza doar pe două vârfuri autentice în ce a mai rămas din această parte a campionatului, Adrian Iordache şi Stromajer. În privinţa slovenului, Grigoraş a menţionat că a avut o serie de discuţii cu acesta: “Am încercat să-i mai povestesc din trecutul meu de atacant încercând să-l ambiţionez. Făceam puţin mişto de el spunându-i că are o mie de jocuri şi patru goluri nu te numeşti atacant. Pentru un atacant e puţin să dea în 3-4 campionate patru goluri, e puţin şi pentru un campionat. A arătat o poftă de joc bună, sper ca şi în meciurile oficiale să marcheze”, a mai declarat noul antrenor al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • SSS spune:

    DACA TU GRIGORAS REUSESTI SA-L FACI PE STROMAJER SA DEA GOLURI….INSEMNA CA ESTI CEL MAI MARE ANTRENOR!ITI SPUNEM NOI CELOR CARORA NE-A MANCAT NERVII PE STADION PANA ACUM:OMUL ASTA E RAS,PLEAVA,VARZA,…ETC NICIDECUM ATACANT SAU FOTBALIST!BAFTA MULTA

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.