RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stângă îi ţine isonul lui Lucescu jr.: “Suntem labili psihici, asta ne este naţia!”

/ 13 octombrie 2010

Ca şi antrenorul echipei naţionale de fotbal, Vasile Stângă se plânge de labilitatea psihică a jucătorilor săi şi spune că aceasta este o meteahnă caracteristică naţiei.

Antrenorul Energiei şi al echipei naţionale de handbal masculin spune că românii au o problemă cu această labilitate: “Răzvan Lucescu a spus că suntem labili psihici şi cred că are dreptate. Suntem labili psihici, asta ne este naţia. La competiţii majore sau când îţi ajunge cuţitul la os, atunci joci altfel. Aşa suntem noi românii. Nu avem spiritul danezilor şi suedezilor care atunci când pierd zâmbesc, se pupă. La noi, după un eşec toată lumea stă cu capul în jos şi nu mai vorbeşte nimeni. Asta ne e mentalitatea. La noi dacă conduce o echipă încep reproşurile, la nordici când erau conduşi cu şapte goluri zâmbeau şi se încurajau”, a explicat Vasile Stângă.

Pentru a-şi ajuta jucătorii să depăşească pasa proastă prin care trec la Energia, Vasile Stângă va apela la ajutor unui psiholog.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • vasile, lasa-ne spune:

    Daca sunt labili psihic, le trebuie psihiatru. Vasile, nu te lasa, fa-i de bani pana la capat!

  • from Tg,Jiu spune:

    nea vasile, poate tu esti bai labil psihic, poate tu si mucescu rrazvan_varrzan, sunteti labili, natia romana nu e labila psihic, bai loosere! numai looserii motiveaza in asemenea hal esecurile lor! mars!

  • Laurentiu spune:

    E usor sa-i faci labili psihic pe cei care te-au umplut de bani.

    RUSINE!!!

  • dorin spune:

    maaahhh! cum iti permiti sa-i insulti in halul asta mah? in locul lor nici nu as mai intra pe teren sa joc pt tine! daca tu esti asa mare antrenor de ce te-au dat afara de la Steaua si Constanta? de ce nu te-a luat Resita sau Constanta in vara ca erau fara antrenor? sunt curios cat mai stai pe la nationala…de speriat nu ne-ai speriat ca pleci…oricum nu aveai de gand…NU TE MAI IA NIMENI!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.