RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Şase medalii pentru atleţii panduri la CN de alergare montană de la Vatra Dornei

/ 11 octombrie 2010

Atleţii de la CS Pandurii Târgu Jiu au participat duminică, la Vatra Dornei, la Campionatul Naţional de alergare montană. Sportivii gorjeni, antrenaţi de Ion Bură, Viorica Dima şi Ionuţ Bură s-au întors de la această competiţie cu o salbă de medalii, două de aur, trei de argint şi una de bronz.

Proba destinată junioarelor s-a întins pe un traseu a cărui lungime a avut 4 kilometri şi o diferenţă de nivel de 163 m. Juniorii şi senioarele au alergat pe distanţa de 8.000 m, iar seniorii pe o distanţă de 12.000 metri, ambele trasee având diferenţa de nivel de 194 metri.

Echipa de junioare a clubului Pandurii, în componenţa Laura Popescu, Alexandra Creţan şi Mariana Fica, a devenit campioană naţională. Tot cu aur au fost medaliaţi şi băieţii la juniori cu o echipă formată din Alexandru Staicu, Drondoie Alin, Ionuţ Iordache şi Alexandru Dobriţescu. La juniori, CS Pandurii Târgu Jiu a mai obţinut două medalii la individual prin Alexandru Staicu, clasat pe locul doi şi medaliat cu argint, şi Alin Drondoie, care a obţinut medalia de bronz.

Nici seniorii nu s-au întors cu mâna goală de la Vatra Dornei, cele două echipe fiind medaliate cu argint la această competiţie. Echipa de senioare a CS Pandurii Tg. Jiu a fost formată din Georgiana Dragotoiu, Elena Moagă şi Ramona Manea, în vreme ce seniorii au alergat în componenţa Daniel Lupulescu, Mădălin Badea, Andrei Drondoie şi Dumitru Marica.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.