RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cutremur la Energia! Stângă dispus să renunţe!

/ 11 octombrie 2010

Eşecul usturător de la Porto precum şi faptul că evoluţia echipei în debutul sezonului este departe de aşteptări şi de investiţiile făcute în această vară l-au făcut pe antrenorul Vasile Stângă să-l anunţe pe preşedintele Energiei că intenţionează să-şi dea demisia.

Tehnicianul echipei gorjene i-a anunţat şi pe jucători de intenţia sa, dar ar putea fi întors din drum de Gore Popescu, preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia considerând că Vasile Stângă trebuie să continue munca la Târgu Jiu: “Domnul Stângă susţine că ar trebui un şoc la echipă. Cert este că nu merge echipa. O să am o discuţie cu el, trebuie să facă ceva să meargă. Încerc să-l conving să revină. A fost un eşec în cupele europene, dar în campionat nu e nimic compromis. Obiectivul nostru este campionatul. Nu trebuie să ne supărăm aşa şi să ne depunem demisia. Noi nu am început campionatul până acum”, a declarat Gore Popescu la revenirea de la Porto. Acesta a mai spus că nu s-a gândit la niciun antrenor care să-i i-a locul lui Stângă la conducerea Energiei şi refuză să facă acest lucru în speranţa că-l va convinge pe acesta să renunţe la decizia pe care a luat-o la cald la Porto, dar dacă acest lucru nu se va întâmpla va fi o problemă destul de mare pentru echipa gorjeană: “Dacă nu se va răzgândi şi va pleca, este o lovitură pentru că trebuie să găsim antrenor în timp record şi antrenori liberi de contract de valoarea domnului Stângă nu găsim! Este totuşi selecţionerul României…”, a mai declarat Gore Popescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.