RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Apostu, diagnosticat cu ruptură de menisc

/ 10 octombrie 2010

Pandurii l-au pierdut pe Apostu pentru ce a mai rmas din sezonul de toamnă, atacantul accidentat la primul antrenament susţinut în Antalya a fost diagnosticat în urma unui control RMN cu ruptură de menisc şi urmează a fi supus unei intervenţii chirurgicale la revenirea în ţară.

Ruptura de menisc ar fi accidentarea pe care jucătorul ar prefera-o, asta pentru că perioada de refacere ar fi mult mai mică decât în cazul unei eventuale rupturi de ligamente: „M-am speriat să nu fie ceva mai grav, o ruptură de ligamente cumva. Cel mai uşor scap dacă e vorba doar de menisc aşa cum a stabilit medicul la RMN. Mi-a spus că e posibil să fie şi ligamentul întins, se vede o mică leziune dar cu certitudine nu poate spune dacă e şi rupt, asta se va vedea doar în timpul operaţiei de menisc când se va interveni prin artroscopie”, a declarat Bogdan Apostu pentru site-ul oficial al Pandurilor.

Apostu este cel mai folosit atacant din lotul Pandurilor în mandatul lui Ionuţ Badea, el jucând în fiecare din cele zece etape adunând 539 de minute în teren şi două goluri marcate în tricoul echipei gorjene, ambele în singura victorie a Pandurilor, cea obţinută cu 3-1 în dauna Universităţii Craiova.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.