RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II au făcut scor cu Oltchim Râmnicu Vâlcea

/ 8 octombrie 2010

În vreme ce echipa mare duce lipsă de atacanţi şi de goluri, Pandurii II marchează cu toate liniile şi face spectacol în Liga a III-a, trupa lui Florin Bejinaru impunându-se pe teren propriu în faţa celor de la Oltchim Râmnicu Vâlcea cu scorul de 4-0.

Golurile pandurilor mici au fost marcate de Ionuţ Rada, în minutele 32 şi 39, Zamfir, în minutul 57, în timp ce Vlăduţi a închis tabela în ultimul minut de joc. Cu această victorie, echipa a doua a Pandurilor a urcat pe locul patru în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a III-a, una în care, după victoriile obţinute şi de Jiul Rovinari, 1-0 cu Vişina Nouă, şi Minerul Motru, 1-0 cu Prometeu Craiova, Gorjul are trei reprezentante în primele patru locuri. Cea de-a patra echipă gorjeană din serie, Minerul Mătăsari, va juca sâmbătă de la ora 15:00, în deplasare, cu Triumf Bârca.

Pandurii II Tg.-Jiu – Oltchim Râmnicu Vâlcea 4-0 (2-0)
Teren sintetic, Complex Municipal Tg.-Jiu, spectatori: 400

Au marcat: Rada (min. 32 şi 39), Zamfir (min. 57) şi Vlăduţi (min. 90)

Pandurii II: Bănică – Dobroiu (min. 52 Bertea), Rada, Dăianu, I. Constantin – Stanciu (min. 71 Nicoloff), Găman (min. 74 Bugiu), Poiană, Fărcăşanu – Vlăduţi, Zamfir. Antrenor: Florin Bejinaru.

Clasamentul seriei a IV-a a Ligii a III-a

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.