RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marius Vlaicu confirmă interesul pentru Bogdan Popescu

/ 8 octombrie 2010

În acest moment există un dublu interes, venit din ambele părţi, ca Bogdan Popescu să revină la Energia Rovinari, echipă la care a evoluat în sezonul 2008-2009.

Preşedintele secţiei de baschet a clubului gorjean a confirmat faptul că îl doreşte pe Bogdan Popescu, iar extrema stelistă ar putea ajunge la Tg. Jiu în returul campionatului: „În ceea ce priveşte subiectul Bogdan Popescu, trebuie să recunoaştem faptul că acesta este un jucător de valoare, care ar fi util Energiei. Dacă vom putea, în funcţie de bugetul echipei, acesta va fi adus la Tg-Jiu pentru că, din discuţiile avute cu Bogdan, el chiar îşi doreşte să vină la noi. Vom vedea dacă şi când se va întâmpla acest lucru, este posibil chiar şi la iarnă”, a mai declarat Marius Vlaicu.

Dacă în privinţa sârbilor Kalanj şi Oluic nu s-a luat încă nicio decizie, ea urmând a fi însă comunicată de antrenor conducerii după următoarele meciuri de campionat, Victor Constantin nu mai face parte din lotul Energiei, el neridicându-se la nivelul cerinţelor echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • io energia spune:

    Mai bine l-ar aduce acasa pe Fometescu ca sigur aici ar juca bine din nou si am face o echipa de locul 6-7

  • ioo energia spune:

    Vlaicule esti nebun nebun Tu crezi ca daca zici ca-l vrei pe popescu se naste un scandal la steaua si castigi ….. te uiti prea mult la tv …..din pacate la politica …dar nici la aia nu te pricepi fost arbitru ranjit portocaliulr

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.