RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marius Vlaicu: „Putem produce surpriza la Bucureşti”

/ 7 octombrie 2010

Preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia, Marius Vlaicu, este de părere că meciul pe care echipa sa îl are de disputat în etapa a doua este unul dificil, dar în care poate produce surpriza.

Meciul cu CSM Bucureşti este unul foarte important pentru gorjeni în condiţiile în care Energia a pierdut meciul din runda inaugurală, meci susţinut în faţa celor de la CS Otopeni pe teren propriu. Vlaicu spune că după acest debut cu stângul vrea să recupereze cât mai repede punctul pierdut acasă: „Vom avea parte de o partidă foarte dificilă, dar eu mi-aş dori o victorie cu CSM-ul, mai ales că acum va reintra Mocanu, recuperat în totalitate după acele probleme medicale, dar şi faptul că se va miza pe Olujic în locul lui Kalanj. Iar de partea cealaltă, am aflat că la CSM nu va juca principalul lor conducător de joc, Dzambic, care s-a acidentat. După înfrângerea cu CS Otopeni, băieţii sunt motivaţi să obţină un rezultat bun şi eu cred că dacă ne concentrăm mai mult pe faza de apărare şi pe cea de atac, putem produce surpriza la Bucureşti”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • from Tg,Jiu spune:

    din pacate vom lua iar bataie, de ce? pai pt k n-avem echipa, degeaba vlaicu se minte singur, ca nici el nu crede in victorie. suntem ciuca batailor anul asta, din pacate! sper sa n-am dreptate dar in meciurile pe care le-am vazut pana acum (sa fim seriosi ca nu mai batem noi asesoftul never, asta a fost intamplare)nu m-au convins baietii ca ar putea face puncte in deplasare si tot din pacate spun ca nici acasa n-o sa facem mare branza. Sper sa ma insel si Energia sa castige multe meciuri!

  • gil spune:

    Trebuie sa se concentreze pe fazele de aparare si de atac (dupa spusele lui Vlaicu) restul merge ….BETON.Care rest?Speranta noastra ramane tot in:TROUPE,DARBY,CAPUSAN,NIKOLIC si MOCANU, restul toti o apa si-un pamant.Apropo,cu pustiul Paun de ce nu spuneti ce s-a intamplat (si din vina cui?!?!)

    • kb24 spune:

      stii tu ceva ce nu stim noi 🙂 ? din cate stiu eu andrei paun nu mai joaca pentru ca vrea sa se axeze pe facultate…pacat pentru ca e bun ..si el si brato

  • raulica spune:

    Anu trecut si acum 2 sezoane ti se parea ca avem echipa? Daca da, imi pare rau sa iti amintesc dar nu am batut niciodata asesoftu pana acum!!!De ce spui ca a fost o intamplare? Meciu de la Ploiesti l’ai vazut? Ne’am tinut la ei chiar foarte bine.Eu sunt convins ca te inseli si vom prinde play-off’ul(nu ca anu trecut cu „echipa aia buna”) In afara de Trim nu am pierdut pe nimeni si sunt sigur ca si acesti pivoti isi vor face treaba foarte bine.

  • corsicanu spune:

    Ai dreptate raule…avem sperante de la echipa…daca am fii beneficiat de aportul lui trim cu siguranta eram in play off…

  • basket_energia spune:

    @raulica@corsicanu= sunteti atat de „destepti” de dati pe dinafara de atata prostie!!! habar n-aveti ca, incepand de anul asta, in play-off merg decat primele 4 (un fel de final-four) si in play-out merg ultimele 4 (locurile 13-16). Asa ca nu va mai dati atat de destepti ca sunteti prosti de bubuiti cu ideile voastre ca mergem in play-off, ca tare buna echipa avem, nu-i asa „smecherilor”? va plac pivotii, nu? cu echipa asta dak ne salvam de la retrogradare sa fiti multumiti, idiotzilor!

  • berca alex spune:

    va iselat dejea avem 2 victori si o infrangere si daca punem si meciurile amicale vin 4 victori si aia cu otopeni o infrangere …atat

  • corsicanu spune:

    Bai taran obosit….ai putea sa ti spui parerea si fara sa jignesti…daca citesti observi ca ne ar trebui trim ca pivot pt a intra in play off…..vorbesti de parca pana acum ne am batut in fiecare an cu asesoft la titlu si acum avem echipa slaba…ciobani de astia ca tine mai vorbeau si la alt articol..”e o mandrie ca am batut csm la ei acasa?”..au fost la bucuresti poate peste 100 de gorjeni…atmosfera fantastica..jocu multumitor rezultatu f important..arbitraj ostil..puterea de revenire a echipei fantastica…pt restul de frustrati ca tine …exista mastercard…ai ti dracu o punga de grivas si du te si uita te la meciuri la juventus bolbosi in divizia tz..si lasa baschetu…ce va mai incurca victoriile…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.