RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stângă a dat milităria jos din pod

/ 6 octombrie 2010

Tehnicianul Energiei, Vasile Stângă, a dezvăluit care a fostn secretul revenirii echipei sale după două eşecuri greu de digerat, unul în campionat, în faţa clujenilor, şi unul în Cupa EHF, cu FC Porto.

Stângă a declarat la finele partidei câştigate în faţa celor de la HC Odorhei că antrenamentele dure au fost cheia succesului: „Recomand antrenorilor când au echipă de genul acesta să-i antreneze mai dur. Acesta-i secretul. I-am antrenat mai dur săptămâna asta, până la epuizare, dar văd că n-au nimic şi astăzi au fost proaspeţi. Probabil asta trebuie făcut, să-i antrenez două ore ca la meci. Văd că jucăm altfel. Înainte îi mai protejam, dar văd că aşa nu a mers. Trebuie să ne antrenăm în ritm susţinut toată săptămâna”.

Considerând că aceasta este adevărata valoare a echipei sale, Vasile Stângă le-a cerut jucătorilor săi să joace în acelaşi ritm şi cu FC Porto pentru a putea visa la calificare: „Bine că s-au trezit. Asta este adevărata lor valoare. Dacă jucam aşa la Cluj şi cu Porto, altele erau rezultatele. Le-am şi spus jucătorilor că dacă vor juca la Porto cum ne-am antrenat şi cum au jucat acum, nu vom pierde”, a mai declarat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.