RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea vine la serviciu

/ 6 octombrie 2010

Ionuţ Badea ştie că are contract cu Pandurii, este antrenor cu acte la gruparea târgujiană şi nu vrea ca cineva să-i reproşeze că nu vine la servici.

Badea, chiar şi înlocuit de la conducerea echipei, a fost prezent marţi după-amiază la stadion la ora antrenamentului Pandurilor. „Până contractul meu nu mai rămâne în vigoare era firesc să mă prezint la antrenament. Există o înţelegere verbală cu domnul Condescu pe care aştept să o definitivăm. Nu m-am prevalat de nicio clauză din contract, însă este un contract şi era firesc să mă prezint”, a declarat Ionuţ Badea. Acesta spune că dacă nu se va ajunge la o înţelegere, el va continua să vină la servici: „Rămâne de văzut dacă înţelegerea mea cu domnul Condescu se va concretiza. Dacă nu, probabil voi face acelaşi lucru în continuare. Eu am venit când m-a chemat iar prezenţa mea aici certifică faptul că sunt de acord cu o despărţire amiabilă. Am venit să încheiem amiabil dacă cei din conducere au considerat că nu mai sunt valid pentru pandurii la ora actuală”, a comentat Badea situaţia în care se află, el fiind prezent şi ieri la sediul clubului târgujian. Poate altcineva va reuşi să găsească echilibrul pe care nu l-am găsit eu, dar contractul meu e încă în vigoare şi e firesc ca la început să fie o reziliere pe cale amiabilă.

Ionuţ Badea a catalogat comparaţia făcută de presă cu Lopez Caro drept deplasată şi a mai menţionat că încă nu se gândeşte să preia o altă echipă şi că de la Dinamo nu are nicio propunere în acest moment: „Nu mă gândesc în acest moment la alte oferte pentru că, în acte sunt antrenorul Pandurilor. Cânde se va definitiva acest aspect voi vedea ce este de făcut. De la Dinamo nu este nicio ofertă. Nici reală nici ireală”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.