RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş vrea spectacol la Târgu Jiu

/ 5 octombrie 2010

Nu doar rezultatele îl interesează pe Grigoraş la Pandurii, deşi spune că acestea sunt primordiale. Tehnicianul echipei gorjene vrea ca la Târgu Jiu să urmeze acelaşi tipar după care au jucat Oţelul şi Farul sub comanda sa.

Provenind dintr-un atacant, antrenorul Petre Grigoraş spune că vrea spectacol, goluri multe şi victorii pentru echipa sa: „Îmi place golul şi mi-a plăcut întotdeauna ca echipa pe care o antrenez să joace fotbal de calitate şi să marcheze. Chiar dacă primeam multe goluri şi înscriam multe goluri. Lucrul acesta mi-l doresc şi acum. Nu cred că vine nimeni la stadion zicând „Hai, poate facem un 0-0 şi mai luăm un punct. Sunt convins că se vine la stadion pentru a vedea echipa jucând bine şi, dacă se poate, să şi câştige”, a mai declarat noul tehnician al Pandurilor. Acesta a mai precizat că va încerca să joace în sistemul pe care l-a folosit la echipele pe la care a mai trecut, 4-3-3, iar dacă actualul lot nu-l va ajuta să aplice acest sistem, în iarnă va apela la ajutorul preşedintelui petru a transfera jucători capabili să joace după concepţia sa: „Dacă echipa respectivă, actualul lot, nu va reuşi să se plieze pe ce-mi doresc eu, poate în iarnă, când va fi sezon de transferări, voi ajunge la o înţelegere cu domnul Condescu şi o să aducem jucători care să facă diferenţa, care să aducă publicul la stadion pentru că sunt convins că publicul vine la stadion pentru a vedea spectacol, pentru a vedea goluri şi un fotbal de calitate”, a explicat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.