RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş a promovat peste 20 de tineri în Liga I

/ 5 octombrie 2010

Noul antrenor al Pandurilor are aura unui antrenor care a scos la lumină jucători talentaţi aduşi pe bani puţini din ligile inferioare, dar care a şi promovat mulţi tineri din propria pepinieră a echipelor la care a activat.

Petre Grigoraş spune că va încerca şi la Pandurii să aplice aceeaşi politică de promovare a tinerilor din zonă: „Ideea mea despre fotbal este să promovez tineri din propria pepinieră. Voi încerca 100% şi la Pandurii, dar ca să rămână la echipă depinde de ei. Aveam o politică de a avea în echipă 2-3 tineri, dar după o perioadă multora le creşte năsucul şi uită că au venit din altă parte. Acei jucători se întorceau de unde au venit şi veneau alţii. Am avut şansa de a lucra cu jucători care au avut dorinţă de a face performanţă, cred că am 20-25 de jucători promovaţi în prima ligă”, a declarat tehnicianul gorjenilor. Acesta spune că Oţelul Galaţi este un exemplu de urmat nu doar în ceea ce priveşte promovarea tinerilor, ci şi a forţei de grup prin care echipa reuşeşte să se exprime în teren: „Am pus accent pe forţa de grup şi mai puţin pe individualităţi. Un exemplu este Oţelul unde am lucrat 3 ani şi jumătate. Nu au jucători individual foarte cunoscuţi, dovadă fiind faptrul că nici un jucător de la lider nu a fost luat la naţională. Este un exemplu de luat”, a mai declarat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • felix spune:

    Felicitari domnule Grigoras,dar ai grije ca sunt numai lingai la echipa si mai ai si un jucator de viitor ce trebuie promovat,,dobroiu”si unul care il sustine ,,Golea”

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.