RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Examen dificil pentru Energia în faţa liderului Ligii Naţionale

/ 5 octombrie 2010

După două eşecuri consecutive, unul în campionat, în faţa clujenilor de la U Transilvania, şi unul în Cupa EHF, în faţa celor de la FC Porto/Vitalis, handbaliştii de la Energia încearcă să schimbe starea de spirit şi să câştige derbyul cu echipa lui Vlad Caba.

HC Odorhei este singura echipă neînvinsă în acest campionat şi este lider solitar în Liga Naţională, asta deşi începutul campionatului le-a dat acestora întâlniri tari cu cei de la HCM Constanţa sau UCM Reşiţa.

Vasile Stângă consideră că liderul Ligii Naţionale este unul inferior valoric adversarului întâlnit în Cupa EHF, dar echipa sa întâmpină probleme de formă sportivă, lucru care face ca meciul cu HC Odorhei să fie unul extrem de dificil: „Eun meci foarte important pentru noi. Îl câştigăm şi poate se descătuşează echipa, intrăm în altă eră. Unii dintre ei sunt blocaţi. Kukrika e ceva de neimaginat. Nu se compară Odorheiul cu Porto dar vine de pe primul loc în campionat fără înfrângere şi trebuie să pregătim jocul la victorie. Anumiţi jucători trec printr-o perioadă de lipsă de formă sportivă, în meci se blochează. Şutul la antrenament merge altfel. Nu e criză, dar nu am găsit cadenţa jocului”, a declarat antrenorul Energiei despre meciul din această seară.

Partida dintre Energia Pandurii Târgu Jiu şi HC Odorhei se va disputa în această seară, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu şi va fi transmisă în direct de Digisport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.