RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Am făcut nişte greşeli mari în apărare”

/ 4 octombrie 2010

Slobodan Nikolic spune că Energia a pierdut partida cu CS Otopeni datorită apărării şi a nervozităţii jucătorilor săi, care au ratat din poziţii clare.

„Meciul l-am pierdut în apărare, l-am lăsat pe Seals să pătrundă în centru unde Stefan Nikolic era un ajutor în plus, nu s-a respectat asta. Am avut opt puncte, dar am făcut nişte greşeli mari în apărare care ne-au costat pe final meciul. Nu înţeleg de ce jucătorii ai fost nervoşi, timoraţi, Troupe a scăpat de două ori pe contraatac o dată a făcut paşi, o dată a alunecat , Lupusavei a primit un fault tehnic când noi conduceam cu opt puncte. Nu înţeleg această nervozitate deoarece nu i-am simţit nervoşi la antrenament şi nu înţeleg de ce nu l-am putut apăra pe Seals. Ştia toată lumea cum joacă, iar astăzi a decis meciul”, a declarat antrenorul sârb al Energiei la finele partidei pierdute în campionat în faţa celor de la CS Otopeni. Acesta a mai precizat că este posibil ca le următorul meci, cel din deplasare cu CSM Bucureşti, unii dintre jucători ar putea sta mai mult pe bancă: „După meciul cu Asesoft foarte bun i-am supraestimat pe jucători pentru că astăzi toată lumea a vrut să marcheze Troupe, Stefan, Căpuşan si Louis au luat mingea şi au jucat mai mult individual. Este o mare probemă pentru noi această înfrângere pentru că toată lumea se aştepta să câştigăm dar sigur după meciul din etapa viitoare cu CSM Bucureşti se vor schimba unele lucruri. Unul dintre jucătorii sârbi vor pleca acasă, fie Kalanj fie Olujc, iar jucătorii care au evoluat astăzi 30 de minute data viitoare vor evolua mai puţin”, a mai spus Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • alecu spune:

    Apararea ar fi trebuit sa fie punctul forte al echipei dupa cum spunea Nikolic, dar se pare ca a pierdut Vlaicu coordonatele pe care sa joace echipa.
    Se pare ca inca le cauta fiindca pina acum nu aveai loc de declaratiile lui , iar acum il lasa pe antrenor sa spuna ca de vina sunt jucatorii… Oare asa este ? Unde sunt laudatorii…?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.