RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii pleacă în cantonament în Antalya

/ 4 octombrie 2010

Profitând de întreruperea campionatului pentru meciurile echipelor naţionale, dar încercând în acelaşi timp să-i ofere noului antrenor posibilitatea de a cunoaşte lotul şi de a efectua antrenamente în condiţii optime, conducerea Pandurilor a luat decizia de a trimite echipa într-un mini-cantonament în Turcia.

Astfel, în perioada 7 -12 octombrie 2010 Pandurii Târgu Jiu va efectua un stagiu de pregătire de cinci zile în Antalya, la Mardan Palace Sport Center, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării gorjene. În această perioadă, Pandurii vor disputa şi două meciuri amicale în care Petre Grigoraş va avea posibilitatea de a se lămuri asupra jucătorilor din lotul pe care-l are la dispoziţie. Pe data de 8 octombrie este programat un meci amical cu Antalya Spor Park în vreme ce pe 10 octombrie Pandurii vor juca în compania celor de la Kasimpaşa Spor. Din acest cantonament vor lipsi cei doi jucători convocaţi la loturile naţionale, Chiricheş la echipa de tineret a României şi Viera la naţionala Coastei de Fildeş, Grigoraş mergând în Antalya cu un lot de 26 de jucători.

www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

  • felix spune:

    degeaba schimbaţi antrenori, dacă nu puneţi şi oameni care să se priceapă la fotbal în conducere cum a fost, de exemplu Pârvulscu şi îi ţinţi pe alţii gen Ţambu, Băloi şi Temelescu, nu mai vorbesc de Golea.
    Baftă, în schimb, lui Grigoraş!

    • Fanex spune:

      Ai dreptate. Toata conduceres trebuie schimbata inclusiv Condescu. Trebuie adusi oameni care se pricep la fotbal dar si capabili de alucra cu jucatorii ca oameni nu doar ca si fotbalisti. De aceea Pirvulescu a esuat.
      Toti sint buni la fotbal dar nu si la modul de a lucra cu oamenii.

      • dann spune:

        pai ai pretenti la temelescu,baloi,tambu sau altii din conducere cand ei sunt antifotbal…….
        punem pariu ca se ingramadesc sa plece in antalya pe banii minerilor,ca doar ei se ocupa cu chefurile si distractia…

  • relu spune:

    ce sa spun,aici nu ii putea cunoaste…trebuia sa mearga in antalya…asta e un cadou din partea conducerii pt.locul din clasament…!!!vai de noi…astia nici la motel la Tismana nu meritau sa mearga…bv domnule temelescu,ai facut ce ti-ai dorit din pandurii:satelitul(sluga)lui dinamo…rusineee!!!!

  • felix spune:

    chiar nu au nici o treaba,n-au adus un atacant de valoare.,iar de la juniori n-au promovat nimic ,acum pleca in cantonament ,rusine sa va fie,noroc ca va dat craiova meciul ,altfel erati rusinea campionatului.

  • gil spune:

    „Fraierii”lucreaza in mina,iar TRANTORII pleaca din nou in Antalya.Hotul portocaliu (Condescu)cu liceul terminat cu chiu cu vai, sper sa-si gaseasca cat mai repede locul alaturi de Mantog la F.C.MITITICA pentru cati bani „a folosit” aiurea.BINE AI VENIT LA TG.JIU d-le GRIGORAS,dar ai grije la ciubucarii care-ti vor fi prin preajma.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.