RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Ilie: „Îmi felicit jucătorii, au luptat extraordinar!”

/ 4 octombrie 2010

Începând din acest sezon, Eugen Ilie a preluat sarcina de a antrena echipa de baschet a celor de la CS Otopeni, acesta debutând în noua calitate cu un succes la Târgu Jiu în faţa Energiei Rovinari.

Antrenorul celor de la CS Otopeni consideră că echipa sa a ştiut să profite de emoţiile avute de jucătorii Energiei care debutau pe teren propriu în actuala stagiune: „A fost o partidă cu o încărcătură emoţională foarte mare, mai mult pentru Energia, jucau acasă primul meci. Îmi felicit jucătorii, au luptat extraordinar şi diferenţa s-a făcut la aruncările de trei puncte şi la recuperările ofensive. Felicit şi Rovinariul, cu siguranţă vă veţi îndeplini obiectivul dar aşa a fost să fie acum”, a declarat Eugen Ilie. Acesta nu a dorit să comenteze în niciun fel arbitrajul menţionând că la faza la care arbitrii au fluierat un fault antisportiv contra Energiei nu a fost atent şi nu a observat motivul sancţiunii: „Fără nici un comentariu de rău asupra arbitrajului şi chiar dacă am fi pierdut la fel era. Când s-a dat antisportivul mă uitam după o schimbare aşa că nu ştiu ce a fost acolo”, a comentat Eugen Ilie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.