RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lusitanii voiau o victorie mai clară

/ 3 octombrie 2010

Antrenorul celor de la FC Porto, Ljubomir Obradovic, nu a fost mulţumit cu scorul pe care echipa sa l-a obţinut la Târgu Jiu în faţa Energiei şi spune că misiunea portughezilor nu va fi deloc uşoară la meciul de pe teren propriu.

Obradovic consideră că, în ciuda victoriei obţinută la Târgu Jiu, calificarea nu este jucată şi şansele de calificare rămân egale: „Ştiam că vom juca împotriva unei echipe foarte puternică. S-a disputat doar prima jumătate e confruntării. Românii vor veni fără presiune la Porto şi vor încerca să întoarcă rezultatul. Jucătorii de la Energia poate şi-au dorit prea mult să înscrie, au avut şi presiunea publicului pe umerii lor şi poate de aceea nu au reuşit să înscrie. Sunt mulţumit de jocul echipei, dar nu de rezultat pentru că la un moment dat am avut opt goluri diferenţă şi până la urmă am câştigat doar la trei. Şansele de calificare în turul trei sunt egale”, a declarat Ljubomir Obradovic, antrenorul portughezilor de la FC Porto/Vitalis.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.