RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stângă speră ca eşecul de la Cluj să-i fi trezit pe elevii săi

/ 30 septembrie 2010

În perspectiva meciului de sâmbătă pe care Energia îl va juca în turul secund al Cupei EHF cu portughezii de la FC Porto/Vitalis, antrenorul Vasile Stângă speră ca eleviisăi să fi învăţat ceva din usturătorul eşec înregistrat la Cluj.

“Faţa echipei nu este cea arătată în acest debut de campionat, jucătorii au altă valoare. Jucătorii au altă atitudine, văd o altă mobilizare. Vom face un meci bun cu Porto şi sigur îl vom câştiga”, spune încrezător Vasile Stângă înaintea confruntării din Cupa EHF.  Antrenorul Energiei este de părere că în ciuda faptului că FC Porto are în lot jucători de mare valoare, prin inteligenţă echipa gorjeană poate impune un ritm de joc care să nu le convină lusitanilor şi, în acest fel, să-şi apropie o victorie care să le dea şanse de calificare pentru meciul retur: “Dacă suntem băieţi deştepţi şi îi scoatem din ritm să nu intrăm în ritmul nebunatic al lor nu avem nicio şansă. Trebuie să o băgăm în poartă, asta mă îngrijorează. Faza a doua şi contraatacul trebuie duse aproape de perfecţiune. Sper să nu fie trac şi emoţii. Cred că vom câştiga şi o vom face la o diferenţă de circa cinci goluri. Nu pot să spun însă şi dacă un astfel de avantaj ne-ar fi suficient pentru a ne califica. Au la Porto o galerie fantastică, una care cântă permanent în timpul jocului şi pune o presiune mare pe jucători”, a mai declarat Vasile Stângă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.